Hem > Om oss > Intresseföretag

Jiangsu Liangyou Agro maskiner Co., Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd är specialiserade på tillverkning foder maskiner, sammansatta gödselmedel maskiner, gräs bearbetning maskiner, bioenergi utrustning och Installation för komplett teknisk, som har passerat certifiering av ISO9001: 2000 och CE. Våra produkter används inom olika områden såsom spannmål, foder, djurhållning, vattenbruk gård, mikrobiell sammansatta gödselmedel och miljö vänliga industrin. Beror på den toppmodern tekniken inom vårt område och mogen företagsekonomi system, som gör produkterna av Liangyou inte bara sålde bra i inhemska, marknaden, men också har exporterats till Europeiska, afrikanska och HAVET länder. Våra foder komplett utrustning för fjäderfä, boskap och vattenbruk är ovanpå de produkter som exporteras till utlandet. Våra produkter är titeln äran som andquot; Kina berömda Brandandquot; andquot; Kina Superior produkt andquot; "lita värdig för kvalitet i Chinaandquot; och andquot; Kvalificerade företag för kvalitet Supervisionandquot;.
Tar andquot; Uppriktighet gör förtroende, kvalitet vinner marketandquot; som vår affärsfilosofi, genom vår avancerade vet hur, överlägsen kvalitet och tillfredsställande tjänster, vi har fått förtroendet av våra kunder. Vi har också fått riklig och utmärkt praktiska erfarenheter i foder komplett engineering, korn förmedla engineering, mikrobiella miljön trevlig engineering och lagring engineering. Av vår vetenskapliga design, utmärkt teknik, fin produkt, tankeväckande och perfekt service önskar vi att gå hand med våra kunder, gå vidare tillsammans och samarbeta uppriktigt, så att skapa en lysande framtid.

Webbplats:www.fdsp.cc

Jiangsu Liangyou Silo Engineering Co., Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu-provinsen. Företaget har specialiserat sig på forskning, utveckling och design av stål silo engineering och olika materiella lagringstekniker och försäljning och service av relaterade produkter. Dess produkter är i stor utsträckning på jordbruksområdet, industriella området och platser såsom livsmedel, foder, olja, mjöl, bryggning, kemikalier, byggmaterial, portar och miljöskydd. Företaget har samlat en stor sats av professionella talang och chefer som har varit engagerade i stål silo branschen i många år, och har framgångsrikt förvaltat och genomfört hundratals stål silo projekt ger kunderna möjlighet att bevittna verkligen kvaliteten på "Liangyou" stål silor från forskning, utveckling och design av stål silos till genomförandet av tekniska projekt och från profas samråd till kundservice.

Bolaget klarar av att förse kunderna med 30-8.000-ton stål silor av olika specifikationer och företaget one-paketet nyckelfärdiga projekt inklusive paketerade teknik design, väg-och vattenbyggnad grundläggande design, upplyftande, förmedla, rengöring, magnetisk separation, torkning, mäta, temperaturmätning, rykande eller ångande, kylförvaring, värme bevarandet, ventilerande och stoftavskiljning och konstruktion, tillverkning, installation, felsökning och utbildning av professionellt stödutrustning såsom automatiska styrsystem. Under tiden ger kunder med support utrustning såsom elevatorer med förmedla kapacitet av 20 till 1000 ton per timme, skrapa transportörer och bandtransportörer.

I business filosofi "Win Trust av uppriktighet, gör framgång av kvalitet", har företaget varit starkare genom sitt avancerade utveckling filosofi, utmärkt operation management och utmärkt produktion ledningsgrupp. Företaget strävar efter att bli modell av lagringsbranschen genom rätt hög produktkvalitet, avancerad teknik och bra service. Baserat på Kina och inför världen, ger det kunderna med inrikes och utomlands avancerad teknik.

Webbplats:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute Co hittade av ZheJiang university och Liangyou company" och andquot; Förnybar energi maskinteknik teknikcenter Co hittade av ZheJiang university och Liangyou companyandquot; och det är specialiserade på tillverkning av biomassa pellet maskiner samt biomassa gödselmedel maskiner och konstruktion, tillverkning, installation, försäljning och service av nyckelfärdiga projekt lösning.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
systerbolagen nyckelfärdig utrustning för biomassa pelletering för jordbruksproduktionen i China.Meanwhile det kan vara pelleterat avfall av skogsbruk, alltför. Vi kan anpassa och utforma nyckelfärdiga projekt för alla typer av material för kunder enligt deras olika begäran, material och webbplats.

För biogödsel, organiska gödselmedel: Vi har dedikerade för Randamp; D av organiska sammansatta gödselmedel i många år och vi kan genomföra nyckelfärdiga projekt med kapacitet 10 000-100 000 ton per år. Det kan produceras för organiska gödselmedel, som gödsel av KYCKLING, SVIN, NÖTKREATUR och avfall av korn, avlopp andamp; organiskt avfall efter stapling, jäsning och granulering. Med andquot; förtjänstfullt bt ärlighet, framgång genom kvalitet andquot; koncept och avancerad teknik, högsta kvalitet och bästa service, vi fokuserar på utveckling av energi från biomassa och biomassa gödselmedel pelletering teknik, göra contionuous innovation, förändring avfall till skatt, ge impulser för Kina #39; s förnybar energiutveckling och utnyttjande, industrialisera förnybar energi och bidra enviroment skydd.

Webbplats:www.fdsp-Reme.com